Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_bd1u078qvib1529t270vok7q51, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Algemene informatie | B2B Marketing Event 2016

Algemene informatie

Waar

Theater Amsterdam
Danzigerkade 5
1013 AP AMSTERDAM
Nederland

Wanneer

Donderdag 22 september 2016
Vanaf 13:30 uur

Parkeren

Als genodigde kunt u gratis parkeren. U ontvangt van ons een uitrijkaart. Vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen, vragen wij u om te carpoolen wanneer u met een collega komt.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement
Het evenement is exclusief toegankelijk voor u als genodigde.

Heeft u vragen of opmerkingen over het evenement?

Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Vakmedianet.
Heeft u geen contactpersoon? Dan kunt u bellen met ons algemene nummer 088-5840888 of mailen naar leadgeneration@vakmedianet.nl

 

Over Vakmedianet

Relevant, betrouwbaar en gericht

Vakmedianet bereikt 900.000 professionals in het Nederlandse bedrijfsleven met voor hen relevante vakinformatie op het juiste moment. Dagelijkse actualiteit online, op mobiele platforms en via email-alerts. Hoogwaardige achtergrondinformatie in toegankelijke magazines. Diepgang op events en congressen. En persoonlijke ontwikkeling in op maat gemaakte opleidingen. Daarmee biedt Vakmedianet een breed pakket aan goede en betrouwbare vakinformatie. Informatie die altijd zorgvuldig is gericht op de informatiebehoefte van individuele professionals in tal van branches.

Onze journalisten zitten boven op het nieuws, interviewen kopstukken uit de branche en laten professionals aan het woord. Op ieder vakgebied werken externe deskundigen als auteur van artikelen en boeken, en spreken zij op congressen en opleidingen.

Want zowel in onze tijdschriften en op de digitale platforms, als bij onze opleidingen en congressen: Vakmedianet is het forum waar professionals elkaar ontmoeten, waar ze netwerken en waar ze geïnspireerd raken door nieuwe inzichten en informatie van elkaar. Steeds krijgen de lezers van boeken en tijdschriften, de bezoekers van websites en de deelnemers aan congressen en opleidingen, de informatie waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Relevant, betrouwbaar en gericht.

Daarmee is Vakmedianet de leidende business-to-businessuitgeverij.

Meer informatie vindt u op www.vakmedianet.nl

Organisatie

Wilt u erbij zijn?

Meld u hier aan voor het B2B Marketing Event.

Waar

Theater Amsterdam
Danzigerkade 5
1013 AP AMSTERDAM
Nederland

Contact

“Direct sparren over uw doelgroep, content marketing en leadgeneration? Bel of mail dan met uw Vakmedianet accountmanager"

Of kijk op adverteren.vakmedianet.nl

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_bd1u078qvib1529t270vok7q51, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0