Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_uc7g3u7ib4s86s5rm1ggt0e767, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Updates | B2B Marketing Event 2016

Nieuws, blogs & meer

Zo benut u de gebundelde kracht van content en data

Op 14 juli werd bekend gemaakt dat Vakmedianet tot de vier kanshebbers behoort om de DDMA Customer Data Award 2016 te winnen. De jury van de DDMA: "De genomineerde cases laten zien dat datadriven marketing overtuigend bijdraagt aan een verbeterde klantdialoog". U kunt onderdeel uitmaken van de klantdialoog die wij dagelijks met onze lezers voeren.

Lees in dit artikel hoe u onze gebundelde kracht van content en data kunt benutten >>

 

[Interview] Erica Meijer van Nedap (deel 2)

In deel twee van het interview met Erica Meijer vertelt ze onder andere hoe ze haar collega's enthousiast wil maken voor haar plan, dat content ook belangrijk is voor sales en hoe ze zoekt naar de juiste mix van kanalen om de content te promoten.

Ze gaat ook in op het belang van het vinden van de sweet spot: het raakvlak tussen de behoeften van je doelgroep en de kracht van je organisatie.

Lees deel twee op onze B2B Content Marketing Blog

[Interview] Erica Meijer van Nedap (deel 1)

Erica Meijer zette het afgelopen jaar een uitgekiend content marketing programma op bij Nedap Security Management.

In de aanloop naar het event ging Pieter van Diggele, content marketing director bij Vakmedianet, uitgebreid in gesprek met Erica. Waarom heeft ze gekozen voor een content marketing strategie? Hoe heeft ze dit opgezet? En hoe ziet haar programma eruit?

Lees er alles over in het artikel op onze B2B Content Marketing Blog.

Organisatie

Wilt u erbij zijn?

Meld u hier aan voor het B2B Marketing Event.

Waar

Theater Amsterdam
Danzigerkade 5
1013 AP AMSTERDAM
Nederland

Contact

“Direct sparren over uw doelgroep, content marketing en leadgeneration? Bel of mail dan met uw Vakmedianet accountmanager"

Of kijk op adverteren.vakmedianet.nl

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_uc7g3u7ib4s86s5rm1ggt0e767, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0